Easy Blog Tricks


camarputih06@gmail.com..

tinggalkan link blog anda di bawah untuk di masukkan dalam list blog CamarPutih..Linkkan juga blog Camar Putih di blog anda.

jom merapu di sini

Followers

24.7.11

LAGI ISU MAHASISWA MALAYSIA DI MESIR : ESOK KONVO, KEDUTAAN HANYA MEMBATU DIRI!!
24 JULAI - Darul Ifta Misriyyah telah mengeluarkan senarai nama mahasiswa yang bakal mengikuti Konvo pada esok hari. Walau bagaimanapun Saudara Mohd Firdaus bin Mazlan tidak termasuk di dalam senarai tersebut.

Senarai nama tersebut yang memuatkan 20 orang menghimpunkan kesemua mahasiswa tahun akhir, kecuali Firdaus. Antara rakyat Malaysia yang terdapat di dalam senarai tersebut ialah Saudara Rafzan bin Razak dan Saudara Mohd Arifuddin bin Wan Abd Razak.

Beliau menyatakan kekesalan terhadap pihak kedutaan yang tidak melakukan sebarang tindakan dan usaha.

"Esok adalah hari konvo saya, dan tarikh itu merupakan sejarah hidup saya. Tetapi, saya telah diberhentikan pengajian angkara kedutaan", katanya ketika dihubungi.

"Sehingga kini, saya masih belum menerima apa-apa respon daripada pihak kedutaan sedangkan esok saya sepatutnya menerima ijazah" katanya lagi.

Beliau berkata "Saya masih berpeluang untuk menyertai konvo tersebut sekiranya pihak kedutaan menarik semula pembatalan pengajian saya. Namun, mereka masih belum berbuat demikian. Sebelum ini, PA Dato Duta berjanji untuk menghubungi saya, tetapi sehingga hari ini saya masih belum menerima apa-apa respon daripada mereka".

1 comment:

Mazlum Syahid said...

https://drive.google.com/file/d/0B6ut4qmVOTGWMkJvbFpZejBQZWM/view?usp=drivesdk

Web: almawaddah.info

Salam


Kepada:

 

Redaksi, rektor dan para akademik


Per: Beberapa Hadis Sahih Bukhari dan Muslim yang Disembunyikan


Bagi tujuan kajian dan renungan. Diambil dari web: almawaddah. info

Selamat hari raya, maaf zahir dan batin. 


Daripada Pencinta Islam rahmatan lil Alamin wa afwan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...