Easy Blog Tricks


camarputih06@gmail.com..

tinggalkan link blog anda di bawah untuk di masukkan dalam list blog CamarPutih..Linkkan juga blog Camar Putih di blog anda.

jom merapu di sini

Followers

15.4.12

1 GAMBAR : ANDA BERSETUJU@TIDAK DENGAN TINDAKAN SEBEGINI?


6 comments:

aiyang said...

Assalamualaikum..bolehkah kiranya tuan empunya blog nie link kan blog saya kat blog tuan nie.? Saya dah link kan blog tuan kat blog saya..ni link blog saya http://aiyangdisayang.blogspot.com/


komen saya berkenaan gambar : tidak bersetuju, better tunjuk akhlak yang baik

Uwais Qarny said...

to aiyang : Done!:)

Anonymous said...

SETUJU!!!itu je penghargaan yg selayak nya buat mereka ber dua,

arrazzi alhafiz said...

Di sisi demokrasi ia adalah dibenar dan pastinya tidak salah.

Di sisi Islam. Kita punya adab dan akhlak.

Dalam masa kita membantah, biarlah kita dilihat tertib dan terdidik.

Disegan kawan dan lawan.

Anonymous said...

Kalau dah Tolak Hudud tu ... dah bukan Islam nama nya .

Say No To Hudud ...Golongan Munafik
nak kata apa lagi

perbuatan salah tapi memang betul pun

Anonymous said...

setuju sangat. org yg menolak hukum hudud bukan layak utk dihormati. dgn Allah swt pun dia lawan. org jahil yg bebal. tahniah pada pelajar2 tersebut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...