Easy Blog Tricks


camarputih06@gmail.com..

tinggalkan link blog anda di bawah untuk di masukkan dalam list blog CamarPutih..Linkkan juga blog Camar Putih di blog anda.

jom merapu di sini

Followers

5.6.12

VIDEO PANAS! : TARIAN ALA K-POP DALAM MAJLIS PKR?? PKR HARUS JAWAB BETUL ATAU TIDAK!

5 comments:

Anonymous said...

JAWAB LAH PKR..APA YANG HANGPA BUAT..???? KATA DULANG PAKU SEREPIH.....!!

Anonymous said...

FUH ...BAPA ADAM ADLI .... NAK BAGI PAK HANG JADI CALON .... PI CARI DSAI .....DAN PLEASE BRING YOUR OWN KY JELLY . I ONT WANT BRING MINE CAUSE IT COSTLY . AFTER THAT GO FOR THAT HMMMMMMMMMMMM ....HMMMMMMMMMMMMM .... IT S GOOD BRO U DONT EVER HEARD THE SOUND OF U R ANAL WHEN U RELEASE IT ...... HAHAHAHHAHAHH

Anonymous said...

Yang x betol tetap x betol...x kira la pas ka dap ka pkr ka umnuuu ka...kalo bab2 hukum agama kena peka la bkn pekak...apa la teruja sgt la tuh smpai benda2 yg sensitif camni pun bole kasi masuk...nmpk sgt xde beza pkr dgn umno....beza kt keahlian jer multi racial...matlamat keadilan untuk sume..fine tp bab halal haram 2 x 5...hati2 la PAS jgn main ikut jer kena bg warning kt ha g ha g pkr tuh...ghairah nk tanding smpe lupa hukum agama..pandangan je beb...

Abu Syaukah Filmanzil said...

Celaka....kalau betul nak buatpun mengapa guna nama parti....x sensetif langsung dengan isu...apatah lagi agama...

Anonymous said...

Ni kan provokasi dari pihak yg beria nak jadi penganjur.. Sepatutnye persembahan kaum cina.. Persembahan ni dah di hentikan serta merta..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...