Easy Blog Tricks


camarputih06@gmail.com..

tinggalkan link blog anda di bawah untuk di masukkan dalam list blog CamarPutih..Linkkan juga blog Camar Putih di blog anda.

jom merapu di sini

Followers

9.3.12

SEDIH : IBU DI TINGGALKAN, ANAK MENEMPAH NERAKA SEAWAL MUNGKIN!


Buang ibu di hotel bajet

KUALA LUMPUR: Menitis air mata seorang ibu yang lumpuh apabila menyedari dirinya ditinggal terbiar oleh anak tunggalnya di sebuah hotel bajet di Jalan Raja Muda Musa, Kampung Baru, di sini, sejak empat hari lalu.

Dia kini dijaga kakitangan hotel berkenaan yang membantunya menguruskan diri termasuk mandi dan mengganti lampin pakai buang selepas anaknya gagal dikesan.

Warga emas itu mulanya tinggal bersendirian di kampungnya di Johor, tetapi sejak sebulan lalu anaknya yang masih bujang membawanya ke ibu kota.

Faridah Maulud, 66, yang keseorangan ditemui pekerja hotel dalam keadaan meniarap di lantai ketika memeriksa bilik disewa anaknya selepas lelaki berusia 27 tahun itu gagal menjelaskan bayaran empat hari hingga menimbul tanda tanya kepada pengurusan hotel.

Ketika ditemui Harian Metro semalam, warga emas itu kelihatan lemah dan tidak bermaya serta berkali-kali memaklumkan dia ingin ke rumah kebajikan kerana tidak mahu menyusahkan staf hotel yang membantunya. -hm

1 comment:

Anonymous said...

Bagaimana pula dengan ibu mertua Ust. Mashitah iaitu Ustazah Zubaidah? Dengar khabarnya ibu tua beranak tunggal itu membawa diri dalam keadaan yang uzur ke Paya Jaras . Kenapa ya ? Ustazah Zubaidah ada cerita menarik untuk di jadikan kisah dan tauladan bagi masyarakat kita yang dah rosak akhlak ! Hantarlah wakil menziarahi Ustazah yang sedang uzur itu . Siapa ya yang menjaga ibu tua itu ???? Kesian sungguh ustazah itu .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...