Easy Blog Tricks


camarputih06@gmail.com..

tinggalkan link blog anda di bawah untuk di masukkan dalam list blog CamarPutih..Linkkan juga blog Camar Putih di blog anda.

jom merapu di sini

Followers

24.11.10

Kempen Selamatkan Keadilan Bermula!!!!


Salam reformasi kepada semua pejuang-pejuang KEADILAN dan KETELUSAN, bagi kumpulan tertentu Pemilihan 2010 telah selesai bagi SJ pula belum lagi selagi KEADILAN dan KETELUSAN dalam pemilihan belum tertegak.. BATU SAPI, LIBARAN dan SANDAKAN perlukan KEADILAN!!

Bersempena dengan itu ayuh Anak Muda dan pencinta Keadilan kita bersama-sama kempen untuk Selamatkan Keadilan dari tangan-tangan yang tak guna dan mempunya cita-cita politik jahat.

Bermula dari hari ini hingga kemuncaknya hari kongres parti ayuh Ubah profile Picture Fb anda kepada ikon berbentuk 'Selamatkan Keadilan'.Contoh seperti dibawah :


SJ menyeru kepada semua yang merasakan sayang pada parti dan mahu prinsip yang kita perjuangkan tertegak ayuh bersama-sama Anak Muda Penerus perjuangan Reformasi untuk sama-sama menyatakan pendirian untuk 'Selamatkan Keadilan' dengan cara seperti berikut, pada hari Kongres nanti diminta kepada sesiapa yang ingin turut sama dalam kempen ini dengan memakai baju berwarna hiitam, arm band atau headband yang bertulisan "Selamatkan Keadilan'. Tolong sebarkan kepada kawan-kawan melalui SMS, Facebook, twitter, apa sahaja yang boleh menyampaikan maklumat ini. Segera bertindak agar prinsip yang selama ini yang kita pertahankan dan kita sampaikan pada rakyat tertegak kembali!!

ANAK MUDA MENDESAK PERUBAHAN!!!! - suarajohoronline

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...