Easy Blog Tricks


camarputih06@gmail.com..

tinggalkan link blog anda di bawah untuk di masukkan dalam list blog CamarPutih..Linkkan juga blog Camar Putih di blog anda.

jom merapu di sini

Followers

1.12.09

Bantuan Kewangan Perubatan Untuk Nabilah Huda Bt Zaim..


Assalamualaikum wbt.

Saudara seiman dan seakidah sekalian,

Seorang pelajar Malaysia yang sedang menuntut dalam Jurusan Syariah di University of Yarmouk, Irbid (terletak kira-kira 150 km ke utara dari Amman, Jordan),

Saudari Nabilah Huda binti Zaim

telah disahkan menghidap Leukemia tahap kronik dan

memerlukan pembedahan pemindahan tulang sum-sum pada bulan Disember ini.

Kos pembedahan ialah sebanyak RM70 000 (RM50 000 untuk pembedahan dan RM20 000 untuk rawatan susulan)

dan ia tidak ditanggung oleh penaja beliau, Majlis Agama Islam Negeri Sembilan (MAINS).

Sehubungan dengan itu, saya berbesar hati untuk sama2 membantu dan mengajak rakan2 semua untuk sama2 menyumbang bagi menampung pembedahan beliau.

Tidak kira banyak atau sedikit, usaha kecil kita ini insyaAllah membantu.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh berhubung terus dengan

Saudara Zaim Bin Shaari (bapa Nabilah) di talian +6013-3521226.

Sumbangan daripada para dermawan bolehlah dibankkan terus ke akaun-

(Maybank Zaim bin Shaari 162517025794)

Hp: +6013-3521226

Mari kita doakan agar saudari Nabilah Huda dan keluarganya dikurniakan kesabaran dan ketabahan yang berpanjangan sepanjang melalui ujian daripada Allah SWT ini...Sesungguhnya penyakit itu daripada Allah, maka Allah jua yang akan meyembuhkan dan mempermudahkan....

~~Kepada semua kawan2 blogger yang membaca artikel ini, sama2lah kita membantu saudari Nabilah Huda Bt Zaim dengan mengcopy-paste posting ini ke laman anda...mudah2an kerja kita ini ada nilainya disisi Allah swt...Terima Kasih... ~~Allahumma yassir wala tu'assir....Amin..

4 comments:

ferDaus said...
This comment has been removed by the author.
ferDaus said...

salam, mabrook syeikh,
xsangka sampai balik ke jordan appeal ni.
mmg hebat kuasa media.

untuk pengetahuan saudara, ukhti nabilah akan menjalankan pembedahan dalam masa terdekat. kami sedang usaha sedaya mungkin. jika selepas pembedahan pun baru wang dapat dikutip. iA baik untuk post operative. iA

kalau perlukan any clarification from pakar ana boleh provide.(in case ader org xcaye ke, kat ireland ni ader je org pertikai)
iA
http://ibnutoha.wordpress.com/

camarputih said...

to ferDaus..trime kasih n syukran buat nta kerna sudi mnolng..mg Allah sj yg layak mmbls js baik kalian sumer!!

izas said...

di doakan semoga Allah menolong dan dimurahkan rezeki...Amin....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...